MAEK meubels is een meubelmakerij gevestigd in het karakteristieke gebouw ZienXL te Heerhugowaard. Wij begeleiden u in het creëren van uw unieke meubel, keuken en interieur. MAEK maakt het voor u!

Meubels
Van kast tot tafel, van (kinder)bed tot badkamermeubel. Op maat gemaakt en in elke stijl. MAEK draagt ideeën aan of misschien weet u zelf al precies hoe uw meubel er uit moet komen te zien. MAEK denkt met u mee en zorgt voor een product dat volledig naar uw wens is.

Keukens
Klassiek of juist modern, in kleur gespoten of in hout? MAEK maakt alle mogelijke keukens voor u en kan alle inbouwapparatuur leveren. MAEK maakt een keuken die is afgestemd op uw wensen.

Werkwijze
Wanneer u contact met ons opneemt via ons e-mailadres info@maekmeubels.nl of telefonisch via telefoonnummer 06-52682913, maken wij een afspraak met u in de werkplaats of op locatie. Wanneer alle wensen zijn doorgenomen maken wij een tekening voor u met daarbij een vrijblijvende offerte. Omdat alles wat wij maken maatwerk is, wordt er altijd een vrijblijvende offerte voor u gemaakt. Uit 20 jaar ervaring weet MAEK dat maatwerk niet automatisch betekent dat uw meubels of keukens duurder zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar het zelf. Wanneer u akkoord gaat met de offerte spreken wij een leveringstermijn af.

Zien XL partners
MAEK is  gevestigd in het pand ZienXL in Heerhugowaard. Samen met ZienXL partners kunnen wij uw volledige interieur naar wens verzorgen:voor  accessoires, behang, vloeren, etc. kunt u terecht in de showroom ZienXL.