Wij zijn MAEK meubels, Marvin en Jacqueline van Etten-Kamhoot. Wat fijn dat u op onze website terecht bent gekomen!

Marvin is al ruim 30 jaar gepassioneerd meubelmaker/ontwerper en Jacqueline is helemaal meegegaan in zijn passie. Zij heeft zich toegelegd op het uitwerken en tekenen  van de meubels die we inmiddels samen ontwerpen.

Wij vertellen u graag meer over ons en onze meubelmakerij, maar liever nog maken we persoonlijk kennis met u en maken wij een afspraak in onze werkplaats in Heerhugowaard of in onze showroom/eigen keuken in Alkmaar.

Meubels
Van kast tot tafel, van (kinder)bed tot badkamermeubel. Op maat gemaakt en in elke stijl. MAEK draagt ideeën aan of misschien heeft u uw perfecte meubel al helemaal uitgedacht. MAEK denkt met u mee en zorgt voor een meubel dat volledig naar uw wens is.

Keukens

Onze specialiteit is het ontwerpen en maken van keukens op maat. Eigenlijk noemen wij onze maatkeukens liever kookmeubels. Een meubelstuk dat eruit springt, waar de praktische aspecten naadloos samen gaan met het ontwerp en het liefst niet alledaags is. Functioneel design.

Werkwijze

Wanneer u contact met ons opneemt via ons e-mailadres info@maekmeubels.nl of telefonisch, maken wij een afspraak met u in de werkplaats of in onze eigen showroom/keuken zodat u meteen kunt zien wat er allemaal mogelijk is. Wanneer alle wensen zijn doorgenomen maken wij een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord met de offerte, maken wij een presentatie van het ontwerp en sleutelen we samen net zo lang aan de tekening tot u helemaal tevreden bent. Hierna kan het MAEK proces beginnen. Wij kunnen u ook een technische tekening aanleveren.